AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:04:2019 09:48
Klopp har fået nok: Der er så mange bagkloge typer - det er ren lort

Jürgen Klopp er træt af presset og uduelige kommentarer fra omverdenen og medierne.


Liverpool har nu 85 point i tabellen, mens forfølgerne fra Manchester City står noteret for 83 efter at have spillet en kamp mindre.

Jürgen Klopp føler dog, at den største udfordring er medierne og kritikerne snarere end de forsvarende mestre.

- Den største udfordring er altid fra omverdenen, fra medierne og andre folk. Vi spiller bare vores spil, fortalte Klopp efter sejren over Chelsea søndag.

- Vi kan kun forsøge at samle så mange point som muligt. Vi har 85 nu, og med fire kampe endnu er 97 point muligt. Lad os forsøge.

Liverpool-træneren satser altså på at kunne vinde sine resterende fire kampe, men lykkes det ikke, så lykkes det ikke, og så er Klopp ikke i humør til at gøre på bagkloge kommentarer.

- Er 97 point ikke nok, kan vi ikke ændre på det. Vi tabte ikke titlen det ene eller det andet sted, sagde Klopp.

- Smarte personer siger ofte, at hvis vi havde vundet mod Leicester, ville vi være mestre.  Det er ren lort. Det er noget, folk og idioter ynder at bringe op.

Lige nu tager Klopp og Liverpool det hele kamp for kamp.  Næste udfordring bliver Porto på udebane, hvorefter Cardiff venter i næste weekends Premier League-runde.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED