AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:08:2019 21:11
Klopp gør Pochettino selskab: Vil afskaffe tidlig transfer-deadline

Mauricio Pochettino kritiserede tidligere på ugen den engelske transfer-deadline, som lukker over tre uger inden andre europæiske landes.


Jürgen Klopp har ligesom Tottenhams træner Mauricio Pochettino ikke meget til overs for, at det engelske transfervindue lukker over tre uger tidligere end de andre europæiske deadlines, der lukker 2. september.

Mauricio Pochettino kaldte tidligere på ugen forskellen for en fodboldmæssig skævvridning, og nu følger Liverpools Jürgen Klopp altså trop.

- Jeg er sådan set ligeglad med, hvornår transfervinduet lukker. Men jeg synes, at alle de europæiske transfervinduer skal lukke på samme tid, fortalte Jürgen Klopp på pressemødet forud for lørdagens kamp mod Arsenal.

- Da fodboldforeningen drøftede, at transfervinduet skulle lukke, før sæsonen startede, så alle kender deres trup, der virkede det som en fremragende idé. Men siden kun den engelske fodboldforening har vedtaget det, giver det absolut ingen mening.

Jürgen Klopp fremhæver, at de engelske klubber ikke har nogen fordel af som de eneste at kunne købe spillere indtil begyndelsen af august, mens andre lande i år har indtil 2. september.

- Som træner ønsker du et sammentømret hold, der tænker på fremtiden. Men det er ikke muligt med den konstellation, hvor transfervinduet er åben for nogle og lukket for andre, siger han.

- Jeg forstår faktisk ikke, hvorfor reglerne ikke er blevet gennemgået igen. For i dag virker det ikke optimalt, siger Liverpool-træneren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED