Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2020 14:47
Klopp forsvarer Salah: En brors bryllup er noget helt særligt

Mohamed Salah er sat ud af spillet med coronavirus, men Liverpool-manager Jürgen Klopp understreger, at han godt forstår situationen


Mohamed Salah er kommet under stor beskydning, siden han i sidste uge testede positiv for coronavirus efter at have deltaget i sin brors bryllup i Egypten. Angrebsstjernen har senest testet positiv igen og er derfor ude af Liverpools vigtige topkamp mod Leicester søndag aften. 

Men manager Jürgen Klopp insisterer på, at han godt forstår Salahs beslutning om at deltage i brylluppet, og at alt er fint mellem de to. 

- Jeg har været i tæt kontakt med ham. En brors bryllup er et helt særligt øjeblik. I sommer var jeg i Tyskland, og en ven rykkede sin fødseldagfest for min skyld. Der var 50 mennesker, og i sidste øjeblik besluttede jeg mig for ikke at tage afsted, udtaler Klopp ifølge The Independent.

- Mine spillere er utroligt disciplinerede. De forstår virkelig godt situationen. Nogle gange går det ikke, som det skal. Resten er mellem Mo og mig - den snak har vi allerede har. Alt er fint, slå tyskeren fast.

Udover Mo Salah må Liverpool også undvære anfører Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold, og de langtidsskadede Joe Gomez og Virgil van Dijk til opgøret mod Leicester. Der er kickoff søndag kl. 20.15.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED