AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:09:2022 21:25
Klopp forsvarer Liverpool-stjerne efter fravalg

Jürgen Klopp har forsvaret Trent Alexander-Arnold, som er blevet forbigået af den engelske landstræner.


Lige nu mener Gareth Southgate ikke, at Trent Alexander-Arnold er blandt de tre bedste engelske højre backs, og derfor var Liverpool-stjernen ikke med i den seneste landsholdstrup.

Derfor ligger en VM-udtagelse heller ikke lige til højrebenet for Alexander-Arnold, og det forstår Jürgen Klopp ikke noget af.

Liverpool-manageren har gjort det ganske klart, at han ville foretrække Alexander-Arnold, selvom han medgiver, at spillestilen hos Liverpool og det engelske landshold er meget forskellig.

- Der er historier om, at han ikke er en god forsvarsspiller, men det er ikke sandt. Han er en god forsvarer. Det er også sandt, at han ikke altid forsvarer godt, men det arbejder vi på. Han er en ung spiller. Han er 23, siger Klopp ifølge The Telegraph.

- Fra mit synspunkt er det et nemt valg. Uanset hvilket hold jeg står i spidsen for, ville jeg hente ham, fordi han er exceptionel. Er han altid exceptionel? Nej.

Alexander-Arnold har stået bag flere defensive fejl i denne sæson, der både har kastet chancer og mål af sig til modstanderne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE