AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2019 11:22
Klopp forsikrer: Jeg har aldrig tvivlet på Keitas kvalitet

Liverpool-træneren insisterer på, at han aldrig var i tvivl om, at Naby Keita er alle pengene værd.


Naby Keita har i glimt vist eksempler på den type præstationer, som fik Liverpool til at investere £52,7 millioner på den tidligere RB Leipzig-spiller.

Det gjorde midtbanespilleren seneset mod Bournemouth, hvor han med både mål og assist spillede sin måske bedste kamp i den røde trøje til dato.

Men selvom den 24-årige afrikaner endnu ikke har etableret sig som fast starter -  dels på grund af skader -  så understreger Klopp nu, at han aldrig har været i tvivl om Keitas kvalitet.

- Han har været uheldig, og i livet har man brug for held. Han startede sin Liverpool-karriere godt, men det synes alle at have glemt, for han blev skadet. Men jeg har aldrig været i tvivl om hans kvalitet, siger Klopp ifølge The Independent.

Liverpool-træneren forklarer også Keitas manglende spilletid med midtbanespillerens mange skader,  men Klopp har hele tiden forsøgt at gøre det klart, at Keita stadig indgik i trænerens planer.

- Jeg kan sagtens forstå, hvis Naby har siddet på bænken og tænkt; "Hvorfor spiller jeg ikke?".  Derfor har vi hele tiden været i kontakt, men i sidste ende skal en spiller også se beviser på, at træneren træner på dig. Det var jeg aldrig i tvivl om, siger Klopp.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED