Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:03:2021 09:32
Klopp forklarer: Derfor udskiftede jeg Salah efter 61 minutter

Jürgen Klopp har forklaret, hvorfor han torsdag udskiftede Mohamed Salah så tidligt, som han gjorde.


Kriseramte Liverpool skreg efter kreativitet, da holdet i går tørnede sammen med Chelsea på Anfield.

Mason Mount scorede for gæsterne, mens ingen fra Liverpool-mandskabet formåede at efterligne bedriften - end ikke Premier Leagues topscorer Mohamed Salah.

Trods egypterens mange mål i denne sæson, er det nogle kampe siden, at højre kanten har virket farlig foran kassen, hvilket manager Jürgen Klopp allerede tog konsekvensen af i det 61. minut i gårsdagens kamp.

Tyskeren forklarede sin beslutning med følgende udtalelse:

- Jeg satte bare nogle friske ben på banen. Mo (Salah) virkede som en, der sled i det - han har også spillet mange kampe. Jeg kunne lige så vel havet pillet Sadio eller Bobby (Firmino) ud, men i situationen var det klart, at det var Salahs tur, udtalte Klopp efter gårsdagens kamp.

- Salah lignede også en spiller, der led lidt af intensiteten i kampen, så jeg ville ikke risikere noget. Men det er fint alt sammen, jeg træffer nu en gang de beslutninger, jeg føler for.

Trods sin svage periode, står 28-årige Salah noteret for 24 mål og fire assists i 37 kampe denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED