AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2019 14:12
Klopp forklarer bænkning af Henderson og Firmino

Jürgen Klopp har forklaret, hvorfor han valgte at sende to profiler på bænken til kampen mod Newcastle.


Ingen Jordan Henderson eller Roberto Firmino.

Da Liverpool startopstilling til kampen mod Newcastle blev offentliggjort klokken 12.30, var det uden klubbens anfører og førstevalget i angrebet. I stedet var de begge at finde på bænken.

Den beslutning skulle Jürgen Klopp naturligvis give en forklaring på over for pressen inden kampen, og til BT Sport sagde han, at det handlede om at tænke i et større billede.

- Vi skal selvfølgelig tænke på disse ting (landsholdsforpligtelser, red.). Henderson er klar. Bobby er formentlig klar, men det handler ikke om at være klar. Der er et større billede, og vi skal tænke på det, sagde Liverpool-manageren.

- Vi kunne have lavet flere ændringer, men vi har også brug for rytmen, og det giver ikke for meget mening. Der er mange kampe i vente.

I stedet gav det plads i startopstillingen til Alex Oxlade-Chamberlain og Divock Origi, som dog måtte lade sig udskifte 10 minutter før pausen med en skade, hvilket gav plads til Roberto Firmino.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED