AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:03:2019 08:40
Klopp erklærer: Liverpool er tilbage hvor klubben hører til

Liverpool-træneren kunne efter onsdagens triumf mod Bayern München konstatere, at Liverpool var tilbage blandt eliten i europæisk fodbold.


Liverpool kan stadig forbedre sig, men Jürgen Klopp føler, at klubben er tilbage som europæisk topklub efter onsdagens overbevisende sejr mod de tyske giganter fra Bayern München.

- At vinde var et stort, stort skridt for os. Vi får at se, hvad vi nu kan gøre, men det er fantastisk for Liverpool som klub, vi er virkelig tilbage blandt de sidste kampe i international topfodbold, sagde Klopp efter kampen.

- Vi føler alle, at det er, hvor klubben hører til, og det beviste vi også en smule i aften.

To mål af Sadio Mané og Virgil Van Dijks første europæiske mål for The Reds gjorde, at Joel Matips selvmål ikke fik nogen betydning for storkampens udfald.

Liverpool vandt uden stor slinger i valsen 3-1 på Allianz Arena, men der er stadig plads til forbedringer, føler Klopp.

- Jeg synes virkeligt, at klubben fortjener at blive omtalt blandt de store igen. Vi har meget at forbedre, meget at lære, men vi er tilbage, og det kan jeg virkelig godt lide, sagde Klopp. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED