Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:03:2021 18:42
Klopp erkender problemer: En hurtig løsning kræver et mesterværk

Liverpool tabte mod Fulham for sjette gang i træk på Anfield, og Jürgen Klopp anerkender, at han ikke har en løsning på krisen på stående fod


Liverpool er på få måneder gået fra at være favorit til at genvinde Premier League-titlen til nu kun at hænge på med det yderste af neglene i kampen om top fire-placeringerne. Og søndag bød på den seneste i en lang række af skuffelser, da The Reds tabte hjemme mod Fulham. 

Det var sjette hjemmebanenederlag i træk for Liverpool, og manager Jürgen Klopp erkendte efter kampen, at en løsning på krisen ikke ligger lige for. Han mener dog ikke, at manglende engagement fra spillerne er en del af problemet. 

- Vi har aldrig fået momentum i denne sæson. Man kan se, at drengene stadig har den (kvaliteten, red.). De har den stadig, men de kan ikke vise det for tiden. Det ville være et mesterværk, hvis vi finder ud af, hvordan vi ændrer på det på en dag, udtalte han ifølge Sky Sports. 

- Vinderen har altid ret. Mine drenge gik efter sejren. Det er let at vurdere, at de (Fulham) vandt, og at de derfor ville det mere. Jeg tror ikke, at det er problemet. 

- Jeg behøver ikke at stå her og sige, at vi kæmper for det her eller det her, tilføjede Klopp.

Dagens 0-1 nederlag betyder, at Liverpool indtager Premier Leagues syvendeplads med 43 point efter 27 kampe. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED