AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:02:2020 10:38
Klopp erkender: Det er svært for spillere at sige nej til Real Madrid og Barcelona

Der er visse klubber, som kan være svære at sige nej til, selvom Liverpool af mange betragtes som verdens bedste hold i øjeblikket.


Liverpool anses som ét af eller måske verdens allerbedste hold lige nu, og det betyder immervæk, at det er sværere for andre klubber at tiltrække The Reds' største stjerner.

Men som klubben tidligere har erfaret med spillere som Luis Suarez og Philippe Coutinho, så er det svært at sige nej, når Real Madrid eller FC Barcelona banker på.

Særligt, hvis du stammer fra den latin-amerikanske del af verden, erkender Klopp.

- For visse spillere er det svært at sige nej, når Barcelona eller Real Madrid ringer. Men kigger man på hele verden, så er Liverpool en top-top-topklub, men i den sydamerikanske del af verden er de spanske storklubber mere famøse, siger Klopp til The Independent.

- Det er derfor, at opkald fra de klubber kan volde problemer for os, men ser man bort for dem, så er der ikke 500 andre klubber, som kan købe spillere fra os.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED