AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:08:2022 23:43
Klopp er utilfreds: "Vi skulle have vundet"

Jürgen Klopp var ikke tilfreds med nederlaget til Manchester United.


Liverpool og Jürgen Klopp har fået en elendig start på den nye sæson.

Efter tre kampe står der to point på kontoen, hvilket resulterer i en 16. plads, og i aftes tabte de 1-2 til Manchester United på Old Trafford.

- Vi skulle have vundet denne kamp. Jeg ved, at det lyder latterligt, men det var sådan jeg så det, siger Jürgen Klopp til BBC.

Til Sky Sports har han også givet et interview, hvor han er

- De var meget aggressive fra start. Det vidste vi, men realiteten viser, om man er klar, eller om man virkelig er klar. De rammer stolpen, og vi spiller bolden rundt. Det var hektisk, og så scorer de. Efter det tog vi over og spillede, som vi gerne ville, siger Jürgen Klopp til Sky Sports.

- Vi var uheldige ved nogle situationer, især på dødbolde. Jeg ved ikke, hvordan bolden ikke gik ind. Det ville have været rart at have scoret her og komme til pause med 1-1.

- Så indkasserer vi. Det hjalp ikke. Det var en hektisk kamp. Det var ikke det resultat, vi ville have, lyder det fra Liverpool-manageren.

Næste kamp for Jürgen Klopps tropper er på lørdag, hvor de får besøg af Bournemouth.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE