Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2021 13:48
Klopp er stolt: Derfor valgte jeg reservespækket mandskab

Jürgen Klopp var en meget tilfreds herre efter sejren over AC Milan.


Flere reserver fik spilletid i går aftes, da Liverpool gæstede San Siro.

Alligevel endte The Reds med at kunne rejse hjem med de tre point i bagagen og dermed skrive engelsk historie i Premier League.

Derfor var Liverpool-manageren også stolt af at se holdet få alle tre point mod et AC Milan-mandskab, der skulle vinde for at kunne gå videre. 

I startopstillingen var det kun Alisson, Mohamed Salah og Sadio Mané, som regelmæssigt er med i startelleveren. 

- Jeg er meget stolt, og det er især på grund af den her sjette kamp. Vi gik med denne startopstilling, fordi vi ønskede at vinde. Vi havde brug for friske ben. Vi havde brug for viljen til at spille den her kamp, og det kan kan være svært i et hektisk kampprogram, siger Jürgen Klopp ifølge Liverpool Echo og tilføjer: 

- Det drengene gjorde her til aften - jeg kunne ikke være mere stolt. Det var en utrolig kamp, og jeg er så glad. Vi havde 21 skud og så mange situationer, hvor vi spillede godt, forsvarede med stor passion og var velorganiseret.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE