Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:03:2021 08:21
Klopp er sikker: Spillerne vil ikke væk, hvis vi misser Champions League

Jürgen Klopp forventer slet ikke, at stjernerne vil væk fra Liverpool, hvis kvalifikationen til Champions League glipper.


Liverpool er pludselig havnet i en ret stor fare for ikke at kvalificere sig til Champions League i næste sæson. Men hvis man tror, at det vil føre til, at stjernerne vil væk fra klubben, kan man godt tro om igen.

Det mener Jürgen Klopp i hvert fald.

- Jeg ved, at vi har spillernes loyalitet. Det er ikke en situation nu, hvor en spiller siger til mig, at han vil væk, fordi vi ikke spiller i Champions League, siger Klopp ifølge Goal.

- Det vil ikke ske. Jeg kender dem godt nok til at vide, at det ikke sker, fordi klubben er i en anden situation.

- Det bliver ikke et problem med nye spillere. Det kan jeg ikke se. Vi sagde for nogle år siden, at hvis en spiller ikke vil hertil, fordi vi ikke spiller Champions League, vil jeg ikke have ham, lyder det fra Liverpool-manageren.

Han forestiller sig heller ikke, at den nuværende situation er noget, der kommer til at blive hverdag for Liverpool, der for nogle år siden var fraværende i Champions League oftere end de seneste år.

- Klubben vil ikke regelmæssigt være ude af Champions League. I år er svært, det ved vi, men potentialet og styrken i klubben er helt anderledes.

Liverpool er aktuelt nummer syv i Premier League med fire point op til top fire. 

Hvis klubben vinder Champions League denne sæson, vil det kvalificere holdet til turneringen igen næste sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED