AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2019 21:15
Klopp er ikke i tvivl: Ederson bliver klar til på søndag

Ifølge Pep Guardiola er Ederson tvivlsom til søndagens brag mod Liverpool, men Jürgen Klopp er ikke i tvivl om, at brasilianeren når at blive klar.


Der venter et brag af et opgør, når Liverpool og Manchester City på søndag tørner sammen i Premier League, men hos udeholdet fra Manchester er der tvivl om, hvorvidt førstemålmand Ederson når at blive klar. 

Brasilianeren måtte lade sig udskifte i midtugens Champions League-opgør mod Atalanta, og Pep Guardiola har udtalt, at han er tvivlsom til søndagens topopgør. 

Trods den besked er Liverpool-manager Jürgen Klopp dog slet ikke i tvivl om, at Ederson nok skal passe buret for the Citizens, når det går løs på Anfield: 

- Jeg regner 100 % med, at han spiller. Jeg tror, at han blev skiftet ud for at undgå en skade. De ønskede ikke at tage nogen chancer. Jeg er dog helt sikker på, at han spiller på søndag, siger Klopp ifølge Goal. 

Liverpool fører inden topopgøret Premier League med seks point ned til Manchester City, og kampen kan dermed få stor betydning for mesterskabsduellen, der igen i år ser ud til at stå mellem de to klubber. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED