Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2022 12:24
Klopp er ikke i tvivl: "Den mest spændende tid i min karriere"

Jürgen Klopp er meget spændt over tiden i Liverpool lige nu.


To gange i denne sæson har Jürgen Klopp indtil videre kunne løfte et trofæ. Først vandt de Carabao Cuppen og senest FA Cuppen.

Senere i dag kan de måske løfte Premier League-trofæet, hvis de formår at overhale Manchester City. Derudover har Liverpool også muligheden for at vinde Champions League for syvende gang, når de den 28. maj møder Real Madrid i finalen.

En hård tid venter dermed Jürgen Klopp & Co., men den tyske manager er ikke i tvivl om, at denne er den mest spændende i karrieren.

- Det er den mest spændende tid, fordi jeg kan se, hvor gode drengene er, og de skridt vi har taget - og så med to kampe igen, siger Jürgen Klopp til The Guardian.

- Det føltes som om, at der var syv kampe tilbage for fem minutter siden, og bum. Så har vi to finaler foran os. Det er kæmpe stort. Det er absolut den mest spændende tid i min karriere, lyder det fra Liverpool-manageren.

Liverpool har brug for en sejr mod Wolverhampton, mens Manchester City skal tabe point mod Aston Villa, hvis de skal vinde Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE