AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2020 16:58
Klopp "elsker ham": Liverpool har Barca-stjerne som Plan B til Werner

Catalanske medier skriver, at Liverpool igen har et godt øje til et gammelt transfermål.


Jürgen Klopp har altid haft et godt øje til Ousmane Dembélé, og da franskmanden forlod Dortmund for at erstatte Neymar i FC Barcelona, var det trods interesse fra Liverpool.

Men her tre år senere har Liverpool måske chancen igen. Ifølge catalanske Mundo Deportivo anser The Reds nemlig Dembélé som en Plan B for Timo Werner, der er klubbens toptransfermål.

Den 24-årige angriber har dog en frikøbsklausul, som Liverpool skulle nægte at benytte sig af, mens Leipzig skulle have stampet foden i jorden og afvist at sænke salgprisen.

Ender den ene eller den anden klub ikke med at bukke under, eller kan et kompromis ikke indgås, så rykker Liverpool angiveligt på sin interesse i 23-årige Dembélé.

Franskmanden har været skadesplaget og har aldrig for alvor fået etableret sig som en ordentlig erstatning for Neymar på Camp Nou. Måske Derfor skulle FC Barcelona være åbne for at sælge - og måske endda udleje franskmanden næste sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED