AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 20:40
Klopp efter vigtig sejr: Hvem gider være ni point foran City i start november?

Jürgen Klopp var naturligvis lykkelig efter 3-1-sejren over Manchester City, men alligevel ville tyskeren ikke tale om mesterskab.


Liverpool og Manchester City leverede søndag aften en fantastisk fodboldkamp, hvor begge hold spillede godt, men The Reds kunne trække sig sejrsrigt ud af opgøret med en 3-1-sejr. 

Sejren sender Liverpool hele ni point foran Manchester City, som ikke længere er tætteste forfølger til Liverpool. Leicester City og Chelsea er nu foran The Citizens, og de to mandskaber er således "kun" otte point efter Merseyside-holdet, som endnu ikke har tabt i ligaen i denne sæson. 

Efter kampen var Jürgen Klopp glad for sejren og særligt deres andet mål, som blev scoret af Mohamed Salah. 

- Vores mål nummer to, jeg tror aldrig, jeg har set noget lignende. Alt i alt var vores tre mål det hårdeste arbejde. Vi fortjente de tre point. Fantastisk, sagde tyskeren efter kampen ifølge Liverpool Echo

- Vi tænker 100% slet ikke på at gå ubesejret gennem denne sæson. Efter kampen tænkte jeg på et ord, som jeg ikke må sige, og nu skal drengene afsted med landsholdene, og vi har Crystal Palace i næste kamp. Det er det eneste, jeg tænker på. Vi følger ikke rigtigt presset for at være ærlig. Der er stadig lang vej endnu. Folk vil med sikkerhed sige fra nu af, at Liverpool kun kan tabe titlen, men vi er ligeglade. 

- Det er skørt at være ni point foran Manchester City. Men hvem gider at være det i starten af november?


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED