AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:08:2019 11:11
Klopp efter ny sejr: Vi er ikke Disneyland

Jürgen Klopp var godt tilfreds med sit holds præstation i 3-1 sejren over Arsenal. Tyskeren påpeger dog stadig, at Liverpool kan forbedre sig på trods af tre sejre i tre kampe.


Liverpool sikrede sig lørdag klubbens tredje sejr af tre mulige. Med en målscore på 9-3 og en placering alene i front i Premier League, har Jürgen Klopp & Co. fået noget nær den perfekte sæsonstart. 

Klopp er da også fint tilfreds med Liverpools indledning på sæsonen, selvom han stadig mener, at Liverpool kan kontrollere kampene bedre. 

- Vi er stadig i angrebshumør (mod slutningen af kampen, red.), så vi skal forberede disse perioder bedre. Vi har en masse, vi skal forbedre, men det var et stort skridt i den rigtige retning i aften, fortalte Klopp efter slutfløjtet på Anfield. 

- Vi kunne have kontrolleret kampen bedre. Det er stadig vores udfordring.

- Jeg så boldbesiddelsen for de sidste 10 minutter - 53-47 eller sådan noget - men over 80 minutter må det have været helt anderledes. I 80 minutter kontrollerede vi kampen fuldstændig.

- Vi er ikke Disneyland. Vi behøver ikke underholde alle hvert eneste sekund, sluttede Klopp. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED