Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2020 14:46
Klopp: Der er ingen god grund til ikke at starte Kelleher igen

Jürgen Klopp har lagt op til, at Caoimhin Kelleher formentlig står på mål igen i weekendens kamp mod Wolves.


Jürgen Klopp vil ikke helt afskrive Adrian som Liverpools andenmålmand, men omvendt ser den tyske træner heller ikke nogen god grund til ikke at lade Caoimhin Kelleher starte inde i weekendens kamp mod Wolves.

Noget overraskende var det den 22-årige irer, som var blevet foretrukket til tirsdagens Champions League-kamp mod Ajax frem for Adrian, der frem til da har været klubbens andenmålmand.

Og Kelleher præsterede så godt mod hollænderne, at det er svært at argumentere imod, at han ikke også skulle starte mod Wolves.

- Caoimhin gjorde det så godt. Der er ikke mange grunde, jeg kan nævne, til, at han ikke skulle starte mod Wolves, men der er træning frem til da, og han bliver nødt til at holded sig skadesfri, så der kan ske mange ting, sagde Klopp til fredagens pressemøde.

- Adrian fortjener ikke at blive afskrevet allerede, men Kelleher har gjort nok til at overbevise mig om, at han kan være andenmålmand. Det gjorde han allerede for måneder siden, men nogle gange må man vente på det rette øjeblik, og det rette øjeblik var i tirsdags.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED