Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:10:2020 13:13
Klopp: Denne trio kan træde ind i stedet for skadet Fabinho

Jürgen Klopp har sat navn på de tre spillere, som kan dække ind i midterforsvaret, nu hvor Fabinho ventes ude med skade.


Liverpool pligtsejrede over FC Midtjylland tirsdag aften, men led samtidigt et hårdt slag, da Fabinho måtte lade sig udskifte med en skade i første halvleg.

I stedet måtte 19-årige Rhys Williams træde til, og han er en af de tre spillere, som potentielt kan se frem til mere spilletid, hvis Fabinho går en længere skadesperiode i møde. Det fortalte Jürgen Klopp efter sejren.

- Williams er et stort talent, og han har nu flere Champions League-minutter end i Premier League efter sine to optrædener. Begge kampe er blevet vundet, han har gjort det godt, og det hele ser lovende ud, sagde Klopp ifølge Goal.

- Ser man bort fra Rhys, har vi stadig Nat Phillips. Vi troede, han ville skifte klub, og er derfor ikke inkluderet i Champions League-truppen, men han er også en midterforsvarer.

- Vi har også knejten Billy Koumetio. Jeg ved ikke, om han kan træne med i morgen, men han er snart tilbage i træning. Så vi har en række unge, uerfarne alternativer til Fabinho, og lige nu ser det ud til, at vi må vælge én af dem.

Liverpools næste udfordring og den potentielle ilddåb for en af de unge midterforsvarere bliver lørdagens kamp mod West Ham, inden man møder Atalanta den 3. november.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE