Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:02:2021 13:49
Klopp: City ville ikke føre så stort i normal sæson

Jürgen Klopp tvivler på, at City havde ført Premier League så stort i en normal sæson.


De regerende mestre fra Liverpool har haft en ræderlig sæson i 2020/21, hvilket har meget at gøre med det utal af skader, The Reds har lidt.

Derfor har Klopps tropper ikke været i nærheden af at kunne udfordre The Citizens, der allerede efter 24 spillerunder ligner en sikker vinder af Premier League-mesterskabet.

Sådan havde det dog ikke gået i en normal sæson, der ikke var præget skader og corona, mener Liverpool-boss Jürgen Klopp:

- Det har aldrig handlet om at vippe City af pinden eller blive det fineste hold i England, hvad end det skulle betyde. Vi vil bare være den bedste version af os selv. Hvis det er godt nok, så er det nok, hvis ikke, så er det sådan sport fungerer, udtaler Klopp til Goal.

- For at vinde skal man også bruge lidt held - i hvert fald mere end vi har haft. Jeg er sikker på, at Pep også vil være enig i, at vi i en normal sæson ikke ville ligge 16 point bag dem.

Liverpool ligger pt. på en sjetteplads med 40 point, mens City fører tabellen med 10 point ned til andenpladsen Manchester United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED