Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2020 17:02
Klopp byder FCM velkommen: Det bliver en ekstrem svær opgave for os

Jürgen Klopp forventer en svær kamp, når FC Midtjylland gæster Anfield.


I aften går det løs på Anfield, når Liverpool og FC Midtjylland tørner sammen på Anfield.

Vi har fået fingrene i kampprogrammet til aftenens kamp, hvor Jürgen Klopp byder FC Midtjylland og Brian Prise velkommen til Anfield. Her er et udpluk fra Liverpool-managerens ord:

- Jeg er sikker på, at det er skuffelse for FC Midtjylland - ligesom det er for os - at deres besøg er uden tilskuere. Det ændrer sig ikke. Jeg ved, at de har en passioneret fanbase, som kunne have skabt en atmosfære til denne begivenhed. Med eller uden fans bliver dette en ekstrem svær opgave for os, skriver Jürgen Klopp i kampprogrammet.

- Brian Priske gør et fantastisk stykke arbejde efter at have taget det store skridt fra at være assistenttræner for kort tid siden. De er en trussel, og vi er klar over, at deres resultat i første kamp ikke vil være en indikation for de resterende kampe. De er et hold, der er vant til at vinde, og deres motivation for at vinde er høj. Vi skal være på vores bedste, det er helt sikkert, lyder det fra Jürgen Klopp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED