AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:03:2020 14:54
Klopp beordrer ledelsen: Denne aftale SKAL på plads

Ifølge Football Insider skulle Jürgen Klopp med store ord have understreget, at han ønsker at få en forlængelse på plads med en af klubbes profiler.


Georginio Wijnaldum må og skal forlænges med, skulle ordren fra Jürgen Klopp have lydt til Liverpool-sportsdirektør Michael Edwards.

For ifølge Football Insider har manageren gjort det til sommerens førsteprioritet at få den hollandske midtbanestjerne til at sætte sin signatur på en kontraktforlængelse.

Forhandlingerne har været undervejs i et stykke tid, uden at parterne endnu er nået til enighed, og det begynder så småt at blive et presserende emne for The Reds.

Wijnaldum har nemlig kontraktudløb i 2021, og Klopp ønsker under ingen omstændigheder at miste den alsidige midtbanespiller.

Hollænderen har spillet 28 ud af klubbens 29 Premier League-kampe denne sæson og er en integral del af Liverpool-truppen, men han er i øjeblikket blandt de dårligst betalte startere i klubben.

Derfor er det nemt at mistænke, at det er forhandlingerne om en lønforhøjelse, som har fået diskussionerne om en ny kontrakt til at trække i langdrag.

'


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED