AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2017 13:15
Klopp bekymret for ny Mané-skade: Kritisk for os

Jürgen Klopp er bekymret for, at Sadio Mané igen døjer med en skade.


Fredag aften var Sadio Mané med til at sikre Senegal en plads ved VM-slutrunden for første gang i 16 år, da han spillede i 2-0-sejren over Sydafrika. Tirsdag mødes de to nationer igen, men det bliver uden Mané.

Den hurtige kantspiller har nemlig forladt den senegalesiske landsholdslejr og er vendt tilbage til Liverpool, efter han følte til sin gamle skade.

Mané har for nylig misset fem kampe for Liverpool med en forstrækning, og nu er den så gal igen, selvom omfanget er uvist. Det skal dog nu undersøges, og imens er Jürgen Klopp bekymret for sin stjernespiller.

- Først og fremmest vil jeg gerne ønske et stort tillykke til Senegal med kvalifikationen til VM. Det er fantastiske nyheder for deres land og spillere, Sadio inklusiv. Specifikt omkring hans tidligere tilbagevenden til Melwood er det selvfølgelig en bekymring, at forstrækningen igen er på dagsordenen, og det bliver kritisk for os at følge og tage hånd om det i de kommende dage, fortæller Klopp til klubbens hjemmeside.

- På dette tidspunkt har vi ikke set nok til Sadio til at kunne præcisere omfanget, men det er klart, at vi skal være opmærksomme resten af ugen og være sikre på, at vi tager os ordentligt af ham.

Klopp fortæller samtidig, at der har været dialog mellem Liverpool og Senegal, og at de to parter forsøger at respektere hinanden.

- Der har været en rigtig god kommunikation mellem os og Senegal for at sikre, at spilleren blev ordentligt beskyttet og kigget efter. Vi respekterer hvor vigtig, han er for Senegal, og derfor er det altid sådan, at de træffer beslutningerne, når han er under deres vinger.

- Det skal dog heller ikke glemmes i Liverpool hvor vigtigt, at det er for Sadio at repræsentere sit land så snart, han er i stand til det. Han er så stolt af sit land, og han er en rollemodel for dem. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED