Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp bekræfter: Liverpool-stjerne misser opgør

Af Emil Plovgaard
15.09.2023 Kl. 11:53
Jürgen Klopp er fredag kommet med en skadesopdatering.

Jürgen Klopp er fredag kommet med en skadesopdatering frem mod lørdagens kamp mod Wolves.

Her kunne den tyske Liverpool-manager fortælle følgende om Trent Alexander-Arnold:

– Han er ikke tilgængelig. Det vidste vi. Det er ikke den værste baglårsskade, men det er en baglårsskade. De kan næsten hele i løbet af to uger, men det gjorde denne ikke. Vi håber, at han kan påbegynde boldarbejde i næste uge, og så må vi se.

 

Det er ingen hemmelighed, at Liverpools manager har været irriteret over, at han har haft en større samling spillere i sin trup, som skulle hele vejen til Sydamerika i landsholdspausen.

Dem blev han også spurgt ind til på fredagens pressemøde.

– Mac Allister spillede i Bolivia for 30 timer siden, så må vi se, hvor han er. Jeg har ikke mødt spillerne endnu, men vi kan træffe beslutninger i morgen.

– Thiago løber. Det er det. Ibou Konaté trænede med for to dage siden, og hvem ellers? Jeg har ikke set ham (Darwin Núñez, red.) endnu. Vi har haft kontakt, han har det fint, men der skal træffes beslutninger.

– Han (Quansah, red.) har trænet hele uge nemd os, Stefan (Bajcetic, red.) har haft en god tid med U21-holdet, men jeg tror, det er det. Jeg tror ikke, jeg har glemt nogen, ellers ville det være skidt, siger Klopp på pressemødet.


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce