AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:09:2019 13:46
Klopp-agent er afventende på kontraktforlængelse: Det dårlige vejr irriterer ham

Jürgen Klopps agent fortæller, at Liverpool-manageren er træt af det engelske vejr.


Jürgen Klopp er elsket af alle, der holder med Liverpool, og klubben vil meget gerne have tyskeren til at forlænge sin nuværende aftale, der udløber i 2022.

Liverpool-manageren har dog ikke travlt, og der har tidligere været rygter om, at han skulle være interesseret i jobbet som tysk landsholdstræner, når Joachim Löws kontrakt udløber efter VM i 2022.

Marc Kosicke, der er agent for Jürgen Klopp, fortæller i et interview, at man fortsat tager det stille og roligt. Han lægger heller ikke skjul på, at der er nogle ting, som Jürgen Klopp ikke bryder sig om - bl.a. vejret.

- Klopps kontrakt gælder frem til 2022, og det er en offentlig hemmelighed, at klubben gerne vil forlænge. Det er der stadig tid til. Vi må vente og se, hvordan det hele udvikler sig, og om klimaforandringerne vil bringe bedre vejr til England eller kun i Tyskland, siger Marc Kosicke til Spox.

- Ingen bør undervurdere det, at vejret irriterer Klopp. Jeg kan huske, at Liverpool bad om at forlænge kontrakt i november, og der sagde jeg: "Lad os vente". 

- Ulle (Klopps kone, red.) og Jürgen står op om morgenen, hvor det er mørkt. Når de ser hinanden igen, er det også mørkt eller gråt og småregn. 

- Under vinterpausen i Tyskland kan klubberne tage på ferie og træne i sol i to uger, hvis det er dårligt vejr, mens trænerne i England nogle gange skal forberede sig til 13 kampe. Det er allerede udkørte, og det er ikke nemt, lyder det fra Marc Kosicke.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED