Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2021 20:15
Klopp afviser Ferguson-sammenligning: Jeg prøver ikke på mind games

Jürgen Klopp afviser, at han forsøger at påvirke dommerne i stil med Sir Alex Ferguson.


Den tidligere topdommer Mark Clattenburg har sammenlignet Jürgen Klopp med Sir Alex Ferguson, efter Liverpool-manageren har været ude at brokke sig over, at Liverpool er blevet snydt for straffespark i flere af de seneste kampe.

Men den sammenligning er Klopp slet ikke interesseret i at have siddende på sig.

- Jeg er ikke Sir Alex. Jeg prøver ikke på mind games. Jeg blev spurgt direkte efter Southampton-kampen, og jeg tænkte ikke et sekund på United-kampen. Jeg så bare statistikkerne vedrørende straffespark før Southampton-kampen, fortæller Klopp ifølge Goal.

Samtidig svarer den tyske manager også tilbage på Clattenburgs ord.

- Når folk som Mark Clattenburg taler nu, siger det altid mere om dem, end det nogensinde gør om mig. Hvis han nogensinde havde været i min situation, havde han måske forsøgt sig med mind games, men desværre har jeg ingen evner udi mind games.

Samtidig afviste Klopp også, at han nogensinde vil instruere sine spillere i at forsøge at tilkæmpe sig et straffespark.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED