AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2020 14:05
Klopp afslører Sancho-holdning: En Liverpool-trøje ville klæde ham

Jürgen Klopp lægger ikke skjul på, at Liverpools røde farve ville klæde Dortmund-stjernen, men tvivler på, en transfer finder sted denne sommer.


Jürgen Klopp så gerne Jadon Sancho iført en Liverpool-trøje i fremtiden, men man bør nok ikke få forhåbningerne om en Liverpool-transfer op denne sommer.

Det fortæller den nykronede titelvinder i et interview med Sport Bild.

- En rød trøje ville virkeligt klæde Jadon Sancho, men jeg tror ikke, sådan en transfer finder sted denne sommer. Han er en interessant spiller, men skiftede han til Liverpool, ville jeg være den mest overraskede person af alle, fortæller Klopp til det tyske medie.

Det er nok først og fremmest et spørgsmål om kroner og ører. Vi ved, at Liverpool trak sig fra Timo Werner-handlen af finansielle årsager, og der er slet ingen tvivl om, at en spiller som Jadon Sancho potentielt bliver dobbelt så dyr som den nye Chelsea-signing.

Lige nu virker det usikkert, hvorvidt Manchester United, der længe er blevet udråbt til at være den eneste klub, der faktisk kan signe Sancho denne sommer, har midlerne.

Både Ed Woodward og Ole Gunnar Solskjær har i hvert fald lagt op til, at det er usikkert, hvor mange penge klubben har til rådighed til signings.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED