AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2022 20:52
Klopp afslører: Sådan har Liverpool forstærket sig uden for banen

Jürgen Klopp håber, at ændringerne kan være med til at gøre en forskel.


Jürgen Klopp håber, at en forstærket lægestab kan være med til at sikre en succesfuld sæson for Liverpool.
 
I sidste sæson sikrede Liverpool to titler i form af FA Cup og Carabao Cup, mens man måtte lide smertefulde nederlag med et finalenederlag i Champions League og en tabt kamp om mesterskabet til Manchester City.
 
I alt blev det til 63 kampe for The Reds, som i øjeblikket er ved at forberede sig til endnu en sæson med mange kampe på programmet.
 
Et så tætpakket program kalder naturligvis også på rotation i alverdens afskygninger, mens man samtidig skal håbe på, at de bærende nøglespillere på holdet holder sig nogenlunde skadesfri.
 
- Jeg forventer samme vilje, for i sportens verden vil man gerne vinde om og om igen. Det er den ting, jeg virkelig elsker, at man ikke bliver nødt til at fortælle nogen om alvoren.
 
- Uden held, har man et stort problem. Det havde vi for to år siden (da Liverpool vandt Premier League, red.), for vi startede ud med skader, og så kan man ikke længere følge med. Sidste år kunne vi balancere langt, langt bedre.
 
- Vi tilføjede nogle forstærkninger til vores lægestab og endnu en osteopat, for det er meget vigtigt, at drengene får den rette behandling, og når de er kampklar, så har man også mulighed for at bruge dem, siger Jürgen Klopp i et interview.
 
Liverpool-lejren er i øjeblikket samlet i Thailand, hvor der venter en stor testkamp mod ærkerivalerne fra Manchester United tirsdag.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE