AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:02:2020 08:36
Klopp afslører: Mine favoritter til at vinde Champions League har ændret sig

Jürgen Klopp mener ikke længere, at Juventus er favoritter til at vinde verdens største klubturnering.


Jürgen Klopp udnævnte tidligere på sæsonen Juventus til at være favoritter til at vinde dette års Champions League. Men det har nu ændret sig, fortæller Liverpool-træneren.

- Juventus var mine favoritter inden sæsonen, men jeg ser selvfølgelig ikke nok italiensk fodbold til at kunne regne ud, hvorfor de ikke fører Serie A med 10 points i denne sæson, fortalte Liverpool-træneren til sit pressemøde mandag.

Han understregede efterfølgende, at det aldrig havde været hans intention at putte ekstra pres på Maurizio Sarri og Juventus ved at udnævne dem til forhåndsfavoritter.

Hvorefter han halvt jokende pegede på sin nye favorit til at løfte trofæet sidst i maj.

- Men den største favorit i turneringen er Paris Saint-Germain nu. Så nu kan de føle presset på sig, selvom jeg ærlig talt ikke tror, at nogle hold føler sig presset af, hvad jeg siger, sagde tyskeren.

Derudover nævnte Klopp Manchester City, Bayern München og Barcelona som hold, der også kan gå hen at vinde turneringen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED