Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2022 10:10
Kløft mellem Salah og Liverpool kan skabe problemer

Selvom både Liverpool og Salah har ytret, at de gerne ser en kontraktforlængelse, så er kravene fra henholdsvis klub og spiller endnu langt fra hinanden.


Mohamed Salahs kontrakt med Liverpool udløber i juni 2023, og selvom den egyptiske troldmand først vil kunne forhandle med andre klubber i næste januars transfervindue, så tyder meget på, at tiden arbejder imod Liverpool.
 
Tidligere har Salah fortalt, at han "ikke beder om vanvittige ting", men der er endnu langt mellem, hvad Salah og agenten Ramy Abbas Issa har af krav til en kommende kontrakt, og hvad Liverpool har tilbudt. Det melder The Athletic
 
Kontraktforhandlinger med store spillere kan tage tid, men der vil være andre klubber, der har råd til de krav, Salah stiller. 
 
Ifølge The Athletic fortæller en førende agent, at det meget sjældent sker, at en topspiller forlænger sin aftale med 12 måneder tilbage af sin kontrakt. 
 
Som reference kan der kigges mod PSG og Mbappé, hvor det ligner, at en forlængelse er uden for rækkevide. I stedet har PSG tilbudt den franske stjerne en meget lukrativ korttidskontrakt, så han bliver mulig at sælge. Ellers er han fri til at gå, når kontrakten ender til sommer. 
 
I Liverpools egne rækker kan der spejdes mod de tidligere spillere Emre Can og Georginio Wijnaldum, selvom det er svært at sammenligne de to spilleres betydning for klubben med Salah. Alligevel var der fra klubbens side stor tiltro til, at forhandlingerne ville gå godt, men det viste sig, at det blev langt mere besværligt end forventet. 
 
Som tiden gik undersøgte agenterne muligheden for et klubskifte, og mens Can tog til Juventus på en fri transfer i sommeren 2020, tog Wijnaldum til PSG sidste sommer - ligeledes på en fri transfer. 
 
Til historien hører det, at det for Wijnaldum og Can, såvel som for Coutinho, hurtigt stod klart, at græsset var grønnere på Anfield, og The Athletic melder også, at dette er i Salahs overvejelser. 
 
- Jeg har været her i mit femte år nu. Jeg kender klubben meget godt. Jeg elsker fansene. Fansene elsker mig, har Salah udtalt til GQ. 
 
For nu ser det ud til, at begge parter ønsker en kontraktforlængelse, men meget tyder også på, at tiden arbejder imod Liverpool, og at det inden længe må stå klart, om fremtiden skal indebære Salah eller ej. 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE