AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2020 10:50
Klippen i forsvaret: Arsenal-profil er klar til at forlade klubben

Sokratis er parat til at skifte klub efter denne sæson, skriver den italienske journalist Nicolo Schira.


I takt med at spilletiden er faldet og faldet under Mikel Arteta, er chancerne for, at Sokratis forlader The Emirates, steget og steget.

Og ifølge Gazzetta dello Sport-journalisten Nicolo Schira er den græske midterforsvarer nu nået det punkt, hvor han er klar til at skifte klub i det kommende transfervindue.

Den 31-årige græker har fået markant mindre spilletid, efter Mikel Arteta erstattede Unai Emery, og udsigterne til flere minutter på banen ser relativt sorte ud.

William Saliba støder til resten af Arsenal-truppen efter denne sæson, og der er masser af rygter om, at Arsenal er på udkig efter mindst én ny midterforsvarer mere.

Derfor kan Sokratis hurtigt falde en plads eller to længere tilbage i klubbens interne hierarki i forsvaret, og derfor overvejer han nu sine muligheder for at skifte.

Til sommer vil han også blot have en sæson tilbage på sin kontrakt med klubben, så skal Arsenal nå at tjene penge på ham, ville det være hensigtsmæssigt at sælge til sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED