AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 18:31
Klar til at slå til: City vil have kløerne i ungt Napoli-håb

Manchester City skulle stå klar i kulisserne til at slå til og hente Fabian Ruiz i Napoli.


Adskillige medier har efterhånden berettet om Manchester Citys interesse i Napoli-stjernen Fabian Ruiz, så det er begrænset, hvor hemmelighedsfyldt det reelt er, at de engelske mestre udviser interesse i den spanske midtbanespiller.

Dagens Corriere dello Sport skriver dog, at City følger den 23-årige spanier "diskret". Et bud skulle allerede være forberedt, og Pep Guardiola sidder angiveligt bare og venter på at kunne trykke på knappen.

Der er nok næppe tale om en handel allerede i vintertransfervinduet, da Napoli nødigt sælger spillere midtvejs i sæsonen, men noget tyder på, at den syditalienske storklub er begyndt at bekymre sig om Ruiz' fremtid.

Klubben skulle angiveligt vifte en ny kontrakt om ørerne på den unge spanier, og heri håber Napoli efter sigende at indsætte en frikøbsklausul på op mod €100 millioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED