Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2021 12:44
Klar til kamp: Lingard vil blive i Manchester United

Efter sin flotte halvsæson for West Ham, ser det nu ud til, at Jesse Lingard vil forsøge at etablere sig i Manchester United igen


De fleste Manchester United-fans havde nok afskrevet Jesse Lingard inden denne sæson, men et fantastisk halvår på lån i West Ham har vendt op og ned på situationen. 

Den 28-årige kantspiller var nemlig med hele ni scoringer og fem assists i 16 kampe stærkt medvirkende til at sikre The Hammers sjettepladsen og europæisk kvalifikation. Den flotte form gjorde også, at Lingard blev udtaget til Englands EM-bruttotrup, men han blev dog fravalgt til selve turneringen. 

West Ham har siden hen været åbne omkring, at de gerne vil købe Jesse Lingard på en permanent aftale, og United har ikke mentes at være afvisende over for den ide. En potentiel transfersum i omegnen af 20 millioner pund har været nævnt.

Men ifølge Football365 har han nu fortalt Ole Gunnar Solskjær, at han gerne vil blive i Manchester i den kommende sæson og kæmpe for sin plads. Jesse Lingard har været tilknyttet Manchester United siden han var otte år gammel. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE