AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2020 18:34
Klar til auktion: City viser stor interesse i Andrea Pirlos arvtager

Gianluca Di Marzio skriver, at Manchester City er blandt klubberne, der viser stor interesse for Brescia-talentet Sandro Tonali.


Sandro Tonali ligner rent udseendemæssigt, men er også blevet udråbt til at være den "næste" Andrea Pirlo.  Og så er han med sine kun 19 år allerede fast mand for Brescia i Serie A.

Årsagerne til at signe ham er mange, og der skulle angiveligt også være interesse fra Manchester City i den unge italienske midtbanespiller.

Gianluca Di Marzio skriver denne tirsdag, at Brescia nægter at sælge denne januar, men er beredte på at sælge sit stortalent til sommer.

Det vil med garanti føre til en auktion blandt en stor del af de europæiske storklubber. Inter, Juventus, Paris Saint-Germain og Manchester City skulle nemlig være blandt bejlerne.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED