Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Klar besked til Haaland: Boykot Ballon d'Or!

Af Emil Plovgaard
07.09.2023 Kl. 11:35
Den norske målmaskine skal fremover boykotte ceremonien, hvis han ikke vinder, lyder det.

Målmaskinen Erling Haaland bør fremover boykotte Ballon d'Or, såfremt han ikke vinder prisen i år.

Så klar er meldingen fra den tidligere Chelsea-spiller Craig Burley.

Burley tror, at Messi vil ende med at vinde prisen som følge af en hel del rygklapperi. Og det bør den norske Manchester City-stjerne ikke finde sig i.

 

– Hvis Erling Haaland ikke vinder denne, så luk butikken.

– Lionel Messi vandt VM-slutrunden, og det er en stor bedrift, men det er en periode på fire uger. Hans generelle ligaform var ikke den bedste. PSG var forfærdelige. Erling Haaland? Flere end 50 mål, en Premier League-titel, FA Cup og Champions League. Erling Haaland bør vinde denne pris.

– Jeg ved, at en masse mennesker derude ikke kan hoppe af Messi-vognen, men se det i et større perspektiv. Der vil være en masse nikkedukke-journalister, som bare stemmer på Messi. Det store billede er, at Erling Haaland vandt alting over en længere periode.

– Denne ceremoni driver mig, ligesom et par andre ceremonier, til vanvid, og han (Haaland, red.) er den, der fortjener prisen, men der vil være en masse rygklapperi af Messi. Messi har vundet VM, Messi dit og Messi dat, og så vil de bare give ham prisen.

– Og hvis jeg var Erling Haaland, ville jeg aldrig i mit liv vende tilbage til Ballon d'Or, og det samme gælder Robert Lewandowski, siger Burley til ESPN.

At andre spillere forfordeles frem for Messi er der efterhånden en del, der mener.

Eksempelvis er mange af den holdning, at Lewandowski burde have vundet Ballon d'Or på grund af sine 48 mål i 40 kampe. I stedet endte den argentinske troldmand med at snuppe prisen.


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce