Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2022 20:59
Klar besked til Chelsea: Han må blive

Efter Carabao Cup-sejren over Tottenham er der fra flere kanter kommet en klar opfordring til Chelsea.


Antonio Rüdiger har i en længere periode været sat i forbindelse med flere forskellige klubber, da tyskerens kontrakt med Chelsea ender i sommeren 2022. 
 
Derfor må tyskeren allerede nu forhandle med forskellige klubber. 
 
Efter gårsdagens Carabao Cup-sejr over Tottenham er Sky Sports-ekspert Jamie Redknapp ikke i tvivl om, hvad klubben skal gøre med Rüdiger.
 
- Du er nødt til at skrive under med ham. Chelsea er bedre tjent med at skrive under med ham og fortælle ham, hvor stor en del af klubben, han er. 
 
Tidligere Chelsea-back Ashley Cole bakker op om Redknapp. 
 
- At beholde spillere som Rüdiger med den karakter er en nødvendighed. Du kan ikke miste top, top spillere som ham for dit omklædningsrum. Han kan gøre det hele, fortæller Cole til Sky Sports. 
 
- Vi ved ikke, hvor langt forhandlingerne mellem agenten og Chelsea er. Men udefra ligner det, at hans præstationer på banen må betyde, at han er nødt til at forblive Chelsea-spiller. 
 
Ifølge Bild er der godt nyt på vej til London-klubben.
 
Det tyske medie melder, at Rüdigers førsteprioritet nu er at forlænge med Chelsea. 
 
28-årige Rüdiger kom til Chelsea i sommeren 2017 og har spillet 177 for de blåklædte.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE