Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:02:2021 21:16
Klar besked: Liverpool skal købe en ny angriber

Liverpool-korrespondenten James Pearce er ikke længere i tvivl om, at Liverpool har brug for en ny angriber, der kan aflaste og give konkurrence til Roberto Firmino.


Roberto Firmino har aldrig været en målsluger, men i denne sæson har brasilianeren haft store problemer med at score mål, og på andre parametre har det også haltet for Liverpools nier.

Og spørger man James Pearce, der er særdeles anerkendt Liverpool-korrespondent hos The Athletic, er da heller ikke længere nogen tvivl om, at Liverpool har brug for en ny frontløber.

I en klumme hos mediet forklarer journalisten hvorfor.

- Der har været momentvise glimt af klasse fra ham denne sæson. Assisterne til Mohamed Salah i nederlagene mod Manchester United og Leicester, målene hjemme og ude mod Tottenham og rollen han spillede i nedslagningen af Crystal Palace i december, skriver Pearce og fortsætter:

- Men indflydelsen af Liverpools nummer ni er svundet og en frygtelig statistik med seks mål i 35 kampe denne sæson kan ikke ignoreres. Han har nettet en gang i sine sidste 14 kampe.

- Firminos plads på holdet var til stor debat tidligere på sæsonen efter Diogo Jotas præstationer, og det vil den blive igen, når den portugisiske landsholdsspiller vender retur fra en knæskade i de kommende uger.

Ifølge Pearce skyldes en del af Firminos nedtur denne sæson også, at han har spillet rigtig mange kampe gennem flere år og kun sjældent fået lov til at hvile sig.

- Træthed må være en faktor med Firmino, der fylder 30 i oktober. Han har ikke misset en Premier League- eller Champions League-kamp hele sæsonen. Han har spillet 279 kampe for Liverpool over fem og et halvt år og læg dertil landskampe. Det er mange kilometer.

- En del af problemet er, at det ikke er muligt at spare ham uden Jota på grund af bredden i offensiven.

- Origi skal væk til sommer, og Liverpool skal købe en angriber. Ja, de har Jota, men han er ikke 9’er. De har brug for en, der kan løbe i dybden og komme først på indlæggene. De har brug for en injektion kvalitet, fart og dynamik gennem midten. De har brug for en målscorer. De har også brug for, at ejerne viser ambition og støtter manageren på transfermarkedet, mener Liverpool-korrespondenten.

Firmino skiftede til Liverpool fra Hoffenheim i sommeren 2015, og i alt har han scoret 84 mål og lavet 67 assists i 279 kampe for The Reds.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED