AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2020 17:36
Kirurg er skeptisk: Vi får ikke Kane at se før næste sæson

Speciallægen Chris Wilson bliver overrasket, hvis vi får Harry Kane at se på en fodboldbane før pre-season inden næste sæson.


Tottenham har hidtil meldt ud, at Harry Kane ventes tilbage på træningsbanen til april, men det er måske et optimistisk skøn fra Londonklubben.

Speciallægen i kirurgi, Chris Wilson, som er blandt eksperterne i at udføre den type indgreb, som Tottenham-stjernen har fået i sit baglår, er i hvert fald skeptisk.

- Jeg ville forvente, at det tog seks måneder, før han kan vende tilbage i aktion, siger Wilson til The Independent.

- Når det omhandler en fodboldspiller på højeste niveau, ville jeg nok skrue ned for forventningerne og ikke turde håbe på, at de blev klar til kamp før seks måneder efter en operation.

Andet kan potentielt være farligt for både Harry Kane og Tottenham, da en fibersprængning nemt går op igen, hvis man får comeback for tidligt, fortæller Wilson.

Derfor ville speciallægen blive særdeles overrasket, hvis Kane pludselig er i stand til at spille for Tottenham igen i denne sæson.

- Jeg ved godt, at Tottenham har meldt ud, at han er tilbage til april eller mig. Jeg må bare sige, at det ville komme meget bag på mig, hvis det holder stik. Var det mig, ville jeg sigte efter at få ham tilbage til pre-season.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED