Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:10:2020 17:15
Kigger mod USA: Uheldig, tidligere Arsenal-stjerne overvejer MLS-skifte

Jack Wilshere er uden klub, og den tidligere Arsenal- og West Ham-spiller har efter sigende nu rettet blikket mod den anden side af Atlanterhavet


Det kan virke utroligt, at Jack Wilshere stadig kun er 28 år, men det tidligere stortalent har også været med i mange år. Senest har midtbanespilleren, der engang lignede fremtidens mand for både Arsenal og England, tørnet ud for West Ham, men London-klubben valgte ikke at forlænge hans kontrakt efter sidste sæson. 

Wilshere var i tiden hos The Hammers lige så skadesplaget som i Arsenal-delen af karrieren og nåede kun 19 optrædener over sine to sæsoner i klubben. 

Og nu fortæller Daily Mirror, at Wilshere overvejer at fortsætte karrieren i den amerikanske MLS-liga. Han skulle også have modtaget flere tilbud fra europæiske klubber, men foretrækker efter sigende et skifte til USA.

Mellem 2008-2018 spillede Jack Wilshere 198 kampe for Arsenal. Det er også blevet til 34 landskampe for England.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED