AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:09:2018 18:35
Kevin-Prince Boateng blander sig i Özil-sagen: Jeg har selv været der

Kevin-Prince Boateng forstår, hvorfor Mesut Özil valgte at trække sig fra det tyske landshold, fordi han har selv været i en lignende situation.


Efter Mesut Özils stop på det tyske landshold er debatten om racisme i tysk fodbold blusset op, og flere prominente navne har givet deres besyv med i sagen. 

Kevin-Prince Boateng melder sig nu ind i debatten, da han kan relatere til Arsenal-spillerens situation. I 2009 var Boateng udlejet fra Tottenham til Dortmund, og i en kamp mod Wolfsburg lavede han en regulær svinestreg på Makoto Hasebe, da han stemplede ham i hovedet. Det fik en tysk ekspert til at udtale, at Boateng ikke kunne reintegreres i det tyske samfund. 

Et år senere var den gal igen for Boateng, da han var tilbage i Premier League - denne gang for Portsmouth. Boateng tacklede den daværende Chelsea-spiller, Michael Ballack, alt for hårdt, og det kostede Ballack VM i Sydafrika. Efter denne hændelse blev Boateng stemplet som 'bad boy' af tysk fodbold. 

Den personlige hetz fik derfor Boateng til at stille op for Ghanas landshold. Dermed kan Sassuolo-spilleren godt sætte sig Özils sted.

- For at være ærlig var jeg chokeret, fordi jeg havde aldrig forventet det. Jeg troede, at det var en reaktion på grund af stress. Men jeg kan forstå det, fordi jeg har selv oplevet det, sagde Boateng om Özils landsholdsstop til tyske Bild

- Jeg ved, hvordan det er, når alle er efter dig. Kritikken er barsk, og din familie bliver en del af det. Det får dig ned med nakken, og man kan ikke komme videre i livet. 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED