Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:01:2021 10:24
Keown råder Lampard: Her skal sommerindkøb spille

Martin Keown er ikke i tvivl om, hvor en af Chelseas dyrtindkøbte stjerner skal spille.


Frank Lampard har haft svært ved at få gang i Chelseas to tyske sommerindkøb, Kai Havertz og Timo Werner, der begge kom til klubben for store beløb. 

Det startede ellers godt for Werner, men siden da fulgte en periode på 12 kampe uden mål, før han endelig kom på måltavlen mod Morecambe i FA Cuppen. 

Her spillede han inde centralt, og ifølge Arsenal-legenden Martin Keown skal Frank Lampard bruge ham dér fremover: 

- Det er vigtigt, at spillerne spiller på deres naturlige position. Det har Lampard gjort i de seneste to kampe ved at placere Timo Werner centralt. Det meste af sæsonen har han spillet ude til venstre, men han udfordrer ikke backerne på samme måde som Hudson-Odoi eller Pulisic, skriver Keown i en klumme i Daily Mail.

- Den 24-årige tysker er central angriber. Du ville ikke smide Jamie Vardy ud til venstre, så hvorfor skulle du gøre det med Werner? 

- Jeg er sikker på, at han opnår det fulde potentiale, hvis han får lov til at spille centralt. 

Werner har bidraget med fire mål og fire assists i Premier League. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED