AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 19:01
Keown: Derfor kommer Arsenal ikke i top fire

Den tidligere Arsenal-spiller Martin Keown mener, at holdets dårlige form på udebane kan koste dem en plads i top fire.


Arsenal har alle muligheder for at slutte i top fire i denne sæson, da de har både Tottenham og Chelsea indenfor tæt afstand. Det store problem for The Gunners er imidlertid, at fire af deres sidste seks kampe spilles på udebane.

Og Unai Emerys mandskab har blot vundet en af de sidste syv kampe, som holdet har spillet væk fra Emirates. Det faktum får også klubben tidligere forsvarsspiller Martin Keown til at tvivle på The Gunners i kampen om top fire.

- Jeg tror ikke, at Arsenal slutter i top fire. Det er deres dårlige form på udebane, som kommer til at koste dem i denne sæson. Medmindre Unai Emery kan finde en formel, som virker i de sidste kampe af sæsonen, forklarer den tidligere forsvarsspiller til TalkSport.

Arsenal skal på besøg hos blandt andre Leicester, Watford og Wolves, som alle er svære udebaner:

- Hvis Unai Emery finder ud, hvordan han gør Arsenal effektive på udebane, så kan det selvfølgelig lade sig gøre. Derudover er de også stadig med i Europa League og har gode chancer for at vinde den. Så mulighederne er der, men jeg tror ikke på det. Jeg tror derimod, at Manchester United kommer i top fire, slutter Martin Keown. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED