Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:03:2021 15:07
Keane om Klopp: Han har mistet sin tålmodighed

Roy Keane er overbevist om, at Jürgen Klopp har mistet tålmodigheden hos nogle spillere og har derfor besluttet sig for at ryste posen til opgøret mod Fulham.


Liverpool har tabt de seneste fem kampe på eget græs i Premier League-sammenhæng.

Op til dagens opgør mod Fulham har Jürgen Klopp i den grad rystet posen med syv ændring i forhold til det seneste opgør mod Chelsea.

Roy Keane er overbevist om, at Liverpool-manageren har været tålmodig med flere af sine spillere, men nu har han fået nok. 

- Klopp har tydeligvis mistet tålmodigheden med nogle af spillerne. Holdet ser ikke ud til at være glade, og det siger deres kropssprog også. Det så vi med Salah mod Chelsea, og med Mané mod Crystal Palace, siger Roy Keane til Sky Sports.

- Klopp har tænkt 'Nok er nok'. Han har simplethen fået nok af nogle af spillernes præstationer, lyder det fra Roy Keane.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED