Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:06:2021 10:41
Keane forudser: Disse to PL-stjerner "eksploderer" til EM

Roy Keane har på fornemmelsen, at to af The Three Lions' offensive profiler kommer til at gå amok til EM-slutrunden.


Raheem Sterling scoreed 14 mål og lavede 12 assists i sidste sæson for Manchester City, mens Marcus Rashford fandt netmaskerne 21 gange for Manchester United.

Det lyder ganske imponerende, men i bund og grund sluttede hverken Rashford eller Sterling sidste sæson særligt formstærkt. Det er måske en meget god ting; Roy Keane er i hvert fald overbevist om, at de to Three Lions-stjerner har noget at skulle bevise nu, og han tror, de starter EM-slutrunden som fyr og flamme.

- Nogle gange kigger man på spillere, som har haft en stille periode; Stille, fordi de har sat så høje standarder for dem selv. Det gælder eksempelvis Sterling og Rashford, siger Keane til Sky Sports.

- Men jeg tror faktisk, det er en god ting. De kommer ind til turneringen, og jeg tror, de to gutter er klar til at eksplodere. Der er heller ikke nogen tvivl om, at Southgate kan lide dem begge.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED