Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:11:2020 17:51
Keane forklarer: Derfor løber Spurs ikke mesterskabet

Sky Sports-kommentatoren føler, Tottenham er alt for afhængige af to mænd til at vinde titlen.


Tottenham topper fortsat Premier League-tabellen a point med Liverpool, men sæsonen er lang, og Roy Keane tror ikke på, at The Lilywhites endnu er klar til at være en seriøs mesterskabskandidat.

Dertil er holdet for afhængige af José Mourinho og Harry Kane, føler Sky Sports-kommentatoren.

- Jeg synes ikke, Spurs har spillerne til at vinde titlen endnu. De har X-faktor i form af Mourinho og Kane, men jeg tvivler på, det er nok. De klarede lige akkurat skærene på Stamford Bridge, fortalte Keane live på Sky Sports efter 0-0 kampen mod lokalrivalerne fra Chelsea.

Keane forventer dog, at Tottenham får en fin sæson, selvom han ikke tror, de ender med at blande sig i den absolutte top af tabellen.

- De var alt for afhængige af Kane, og når han har en stille dag som imod Chelsea, så byder Tottenham ikke på mange spillemæssige overraskelser. Jeg tror, de får en god sæson, men der er forskel på at have en god sæson og vinde mesterskabet, sagde Keane.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED