Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:03:2021 10:55
Keane: En kamp har fået United til at give op i topopgørene

Roy Keane føler, at en kamp stadig hjemsøger Manchester United-spillerne, når de møder de andre Big Six-mandskaber.


Manchester United har stadig ikke besejret en traditionel Big Six-rival i denne Premier League-sæson, og som det skete i søndagens 0-0 kamp mod Chelsea, har opgørene mod de andre tophold ofte udviklet sig til nogle taktiske og målfattige affærer.

Roy Keane har ikke forklaringen på, hvorfor en ellers sprudlende offensiv gang på gang har problemer med at score mod de andre tophold, men han har et bud på, hvornår det gik galt.

- Måske bærer de stadig rundt på ar efter Tottenham-kampen. Det er kun et gæt, men det kan have påvirket deres mindset før disse kampe. Der er positiver at tage med fra Chelsea-kampen, men manglen på mål kan skyldes deres mindset, fortæller Keane til Sky Sports.

- De går måske ind til kampene med et ønske om ikke at blive slået eller føler, de kan nøjes med et enkelt point. Jeg synes, United altid bør gå efter sejren, og de bliver nødt til at risikere at tabe for at opnå den, men lige nu er deres indstilling, at de for alt i verden ikke må blive slået.

Manchester United fik som bekendt læsterlige prygl af Spurs på Old Trafford i starten af sæsonen. Et 6-1 nederlag blev da til.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED