Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:08:2020 20:22
Kasper Schmeichel på vej til Chelsea?

Kasper Schmeichel er efter sigende på radaren hos Chelsea. Det melder Duncan Castles og Ian McGarry.


Frank Lampard er efter sigende ikke helt tilfreds med Kepa Arrizabalaga og mener ikke, at han er fremtidens mand på målmandsposten i Chelsea. 

Derfor er Chelsea-manageren på udkig efter en ny mulighed på positionen.

I de seneste par måneder er flere målmænd blev kædet sammen med et skifte til Chelsea - heriblandt Jan Oblak og Dean Henderson - og nu bliver Kasper Schmeichel også rygtet til Stamford Bridge. 

Det fortæller Ian McGarry og Duncan Castles i The Transfer Window Podcast.

- Chelsea har vist interesse i Kasper Schmeichel, siger Ian McGarry.

- Han er klar til at forlade Leicester, hvis den rette klub kommer, og det rette bud kommer til Leicester. Med Chelsea vil han få Champions League-fodbold, som Leicester missede, og det samme gælder for Manchester United, siger Duncan Castles.

- Med Kasper Schmeichel har man en spiller, som har bevist sig selv. Han er en fremragende målmand. Han er 33 år, men kan godt se ham spille i Premier League de næste fem år, hvis han holder sig i god form og ikke bliver alvorligt skadet, lyder det fra Castles.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED