AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2020 10:56
Karriereskifte: Bendtner scorer hovedrolle i egen tv-serie

Nicklas Bendtner skal medvirke i en tv-serie om sit eget liv, skriver Ekstra Bladet.


Nicklas Bendtner har ikke officielt haft noget at lave, siden kontrakten med FC København udløb i efteråret. Men det har han fået nu.

Ekstra Bladet skriver nemlig, at den tidligere Arsenal-spiller skal være med i en tv-serie på Dplay. Serien får navnet ’Bendtner og Philine’ og handler om forholdet mellem Bendtner og kæresten Philine Roepstorff.

Discovery har offentliggjort nu, at serien får premiere i foråret 2020. Tv-stationen kalder i en pressemeddelelse programmet for en hudløs ærlig reportageserie.

- Både Philine og jeg er vant til at være i mediernes søgelys. Der bliver skrevet mange historier om os, og vi oplever ofte, at det kun er den halve sandhed, der kommer frem. I min bog fortæller jeg om de op- og nedture, der har præget mit liv og min karriere indtil nu, og denne serie er en naturlig fortsættelse af den fortælling, siger Nicklas Bendtner ifølge Ekstra Bladet.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED