Karius droppede påny i Liverpool-testsejr

Af Kalle Thue Gregersen
10.07.2018 Kl. 21:35
Liverpool slog tirsdag aften Tranmere Rovers med 3-2, og Loris Karius leverede et nyt drop.

Loris Karius har formentlig ikke glemt rædselsaftenen i Kiev for godt og vel halvanden måned siden. Den tyske keeper forærede to mål til Real Madrid, der endte med at løfte Champions League-pokalen for tredje gang i træk.

Tirsdag aften spillede Liverpool en træningskamp mod Tranmere Rovers, hvor Merseyside-mandskabet var foran med 3-0 i halvlegen.

I anden halvleg skiftede Jürgen Klopp samtlige mand ud, og her kom Karius på kassen i stedet for Danny Ward. Den udskældte tysker bragte igen sig selv i fokus, da han droppede ved Tranmeres 3-1-reducering.

Tranmere kom også på 3-2, hvilket også var kampens slutresultat. Liverpools mål blev scoret af Camacho, Ojo og Lallana.